BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

diumenge, 20 de juny de 2010

PASTÍS DE TOFU I MIRTILS

Aquest cap de setmana vaig anar a casa dels meus pares, dissabte a la nit ma mare va fer un pastís de tofu amb mirtils (vegà, és clar) boníssim. Ma mare és una cuinera meravellosa i la millor persona que conec.
Us deixe la recepta (amb foto) del pastís que menjàrem eixe dia i que es va inventar ella, estava boníssim.

INGREDIENTS
atmetlla mòlta
oli
tofu (1 paquet aprox.)
llet de soja
canella
1 poma torrada
mirtils dessecats
sucre de "panela"
galetes

Fem una base amb galetes mòltes i oli (si ho fem amb margarina ens resultarà més fàcil i tindrà més consistència el pastís. Posem en un motle la base de galetes, la repartim bé. Posem al damunt els mírtils.

Batem el tofu i la poma amb un poc de llet de soja (per a tenir una consistència cremosa) i afegim les atmetlles, sucre i la canella. Aboquem tot al motle. Posem al forn 20' aproximàdament a 180º. Ho deixem refredar i ho guardem a la nevera fins el moment de les postres.