BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 8 de juny de 2010


PASTÍS DE MILL (2 persones)

Per al pastís
mill (20 cl de volum)
4 alls tendres
1 pimentó groc
1/2 carabasseta
sal
oli

Per a la salsa
llet d'atmetlla (25 cl aprox.)
1 carlota gran
curry
sal


Pastís: Coure el mill amb tres vegades el seu volum d'aigua, afegir sal al gust i deixar que es bega tota l'aigua.
Mentrestant sofregir el carabasseta, el pimentó i els alls tendres, tot trossejat. Retirar del foc.
Quan el mill estiga a punt afegir-li el sofregit i barrejar bé.
Deixar que es refrede un poc i posar en un motlle, servir en un plat.

Salsa: Fer una llet amb atmetlles i aigua (triturar atmetlles crues amb aigua, 1 part d'atmetlles i 3 d'aigua), afegir 1 carlota crua, un poc de curry i sal.

Servir damunt del pastís de mill.