BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 15 de juny de 2010

PAELLA VEGETARIANA

Ingredients

arròs integral (deixar tota la nit en remull)
garrofó
pimentó roig
ceba
faves
bajoca
all
romer
llima
oli
sal

Preparació
Talleu tires de pimentó roig i trossegeu la ceba. Sofregiu a la paella la ceba, el pimentó i l'all (sencer, sense pelar) fins que la verdura estiga tendra. Afegiu el garrofó, les faves i la bajoca i sofregiu una estona més. Poseu l'arrós,  la sal i remeneu-ho bé, deixeu uns minuts perquè agafe el gust de la verdura. Poseu aigua i cobriu-ho tot (fins que l'aigua arribe on estan els cargols de la paella). Baixeu el foc al mínim i afegiu romer. Deixeu coure, hem de controlar l'aigua, que l'arròs no quede cru ni que es faça massa (canvieu la intensitat del foc si ho necessiteu.)
Retireu del foc i deixeu que s'estove.
Poseu-vos llima si us agrada així.