BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dissabte, 3 de juliol de 2010

VEGANOMICON 8

Des de fa un temps faig el seitan a casa a partir de gluten, però no acabava de trobar-li el punt, quedava molt dur, amb aquesta recepta queda perfecte (l'únic que jo canviaria és posar-li menys salsa de soja, perquè és un poc salat)

Simple seitan pàg. 131


Amb la recepta del llibre ixen tres boles
INGREDIENTS
1 tassa de gluten
3 cull. rent desamargat
1/2 tassa brou vegetal
1/4 tassa de salsa de soja
1 cull. oli
2 dents d'all triturades

Brou:
8 tasses d'aigua amb 3 cubs de brou (amb menys aigua també es pot fer)
1/4 tassa de salsa de soja

Barregem el gluten amb el rent i afegim la resta d'ingredients. Barregem amb la mà durant 3', partim en tres boles. Posem els ingredients del brou en una olla i afegim les boles de seitan, tapem (però deixant un tros perquè puga eixir el vapor), quan l'aigua bull hem de baixar el foc. Remenem ocasionalment durant una hora. Apaguem el foc i deixem reposar 15'