Una recepta de pasta, el més interessant d'aquest plat és la recepta de Cheezy Sauce, quan estava cuinant-se estava sorpresa de l'olor de formatge que feia. El plat, el Mac Daddy està bo però crec que amb menys salsa Cheezy seria millor. Bé, us deixe les dues receptes i ja proveu vosaltres.
MAC DADDY (pàg 195) 4 persones
-Cheezy sauce
-140 gr. de pasta
-180 gr. de tofu
-1/2 cullereta de sal
-1/2 cullerada d'oli
-1 cullerada de suc de llimó
Coem la pasta i mentrestant preparem la Cheezy Sauce. Precalfem el forn a 180ºC. Quan la pasta està preparada, l'escorrem i reservem.
A continuació preparem la font per al forn: Partim el tofu amb les mans (busquem que la textura siga semblant al formatge ricotta) i ho posem en la font, afegim la sal, l'oli, la llima i ho barregem tot bé.
Afegim 1/2 tassa de Cheezy Sauce i barregem, posem la pasta, 1 tassa més de Cheezy Sauce i tornem a barrejar.
Repartim bé tota la pasta en la font, ens ajudem amb una espàtula per a allisar-ho, aboquem la resta de la salsa i tornem a allisar.
Enfornem i cuinem 30', la part de dalt ha d'estar lleugerament marró.
Si ens podem esperar 20' abans de menjar-nos la pasta, molt millor.
CHEEZY SAUCE (pàg. 214)
Per a tres tasses
-2 tasses de brou vegetal o aigua
-1/4 de tassa de farina (jo vaig utilitzar integral d'espelta)
-1 cullerada d'oli
-3 dents d'all picat
-un pessic de timonet
-1/4 culleradeta de sal
-pebre negre (no molt)
-1/8 cullereta de curcuma
-3/4 de tassa de rent de cervesa desamargada
-1 cullerada de suc de llima
-1 culleradeta de mostassa groga
Barregem bé el brou i la farina. Calfem un casset a foc mig-baix. Posem l'oli i l'all i saltegem 2' (o menys, compte que l'all no es creme), sense parar de remenar. Afegim el timonet, la sal i el pebre i cuinem 15''. Aboquem el brou, la cúrcuma i el rent i augmentem un poc el foc. En tres minuts hauria de bullir, en eixe moment pugem un poc més el foc. Quan el líquid espese, remenem i cuinem 2' més. A continuació afegim el llimó i la mostassa. La barreja ha de ser com formatge cremós. Tastem per comprovar la sal, apaguem el foc i tapem el recipient per mantenir-lo calent.
MAC DADDY (pàg 195) 4 persones
-Cheezy sauce
-140 gr. de pasta
-180 gr. de tofu
-1/2 cullereta de sal
-1/2 cullerada d'oli
-1 cullerada de suc de llimó
Coem la pasta i mentrestant preparem la Cheezy Sauce. Precalfem el forn a 180ºC. Quan la pasta està preparada, l'escorrem i reservem.
A continuació preparem la font per al forn: Partim el tofu amb les mans (busquem que la textura siga semblant al formatge ricotta) i ho posem en la font, afegim la sal, l'oli, la llima i ho barregem tot bé.
Afegim 1/2 tassa de Cheezy Sauce i barregem, posem la pasta, 1 tassa més de Cheezy Sauce i tornem a barrejar.
Repartim bé tota la pasta en la font, ens ajudem amb una espàtula per a allisar-ho, aboquem la resta de la salsa i tornem a allisar.
Enfornem i cuinem 30', la part de dalt ha d'estar lleugerament marró.
Si ens podem esperar 20' abans de menjar-nos la pasta, molt millor.
CHEEZY SAUCE (pàg. 214)
Per a tres tasses
-2 tasses de brou vegetal o aigua
-1/4 de tassa de farina (jo vaig utilitzar integral d'espelta)
-1 cullerada d'oli
-3 dents d'all picat
-un pessic de timonet
-1/4 culleradeta de sal
-pebre negre (no molt)
-1/8 cullereta de curcuma
-3/4 de tassa de rent de cervesa desamargada
-1 cullerada de suc de llima
-1 culleradeta de mostassa groga
Barregem bé el brou i la farina. Calfem un casset a foc mig-baix. Posem l'oli i l'all i saltegem 2' (o menys, compte que l'all no es creme), sense parar de remenar. Afegim el timonet, la sal i el pebre i cuinem 15''. Aboquem el brou, la cúrcuma i el rent i augmentem un poc el foc. En tres minuts hauria de bullir, en eixe moment pugem un poc més el foc. Quan el líquid espese, remenem i cuinem 2' més. A continuació afegim el llimó i la mostassa. La barreja ha de ser com formatge cremós. Tastem per comprovar la sal, apaguem el foc i tapem el recipient per mantenir-lo calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada