BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

diumenge, 18 de juliol del 2010

VEGANOMICON 11

Una recepta de pasta, el més interessant d'aquest plat és la recepta de Cheezy Sauce, quan estava cuinant-se estava sorpresa de l'olor de formatge que feia. El plat, el Mac Daddy està bo però crec que amb menys salsa Cheezy seria millor. Bé, us deixe les dues receptes i ja proveu vosaltres.

MAC DADDY (pàg 195) 4 persones
-Cheezy sauce
-140 gr. de pasta
-180 gr. de tofu
-1/2 cullereta de sal
-1/2 cullerada d'oli
-1 cullerada de suc de llimó

Coem la pasta i mentrestant preparem la Cheezy Sauce. Precalfem el forn a 180ºC. Quan la pasta està preparada, l'escorrem i reservem.
A continuació preparem la font per al forn: Partim el tofu amb les mans (busquem que la textura siga semblant al formatge ricotta) i ho posem en la font, afegim la sal, l'oli, la llima i ho barregem tot bé.
Afegim 1/2 tassa de Cheezy Sauce i barregem, posem la pasta, 1 tassa més de Cheezy Sauce i tornem a barrejar.
Repartim bé tota la pasta en la font, ens ajudem amb una espàtula per a allisar-ho, aboquem la resta de la salsa i tornem a allisar.
Enfornem i cuinem 30', la part de dalt ha d'estar lleugerament marró.
Si ens podem esperar 20' abans de menjar-nos la pasta, molt millor.






CHEEZY SAUCE (pàg. 214)
Per a tres tasses
-2 tasses de brou vegetal o aigua
-1/4 de tassa de farina (jo vaig utilitzar integral d'espelta)
-1 cullerada d'oli
-3 dents d'all picat
-un pessic de timonet
-1/4 culleradeta de sal
-pebre negre (no molt)
-1/8 cullereta de curcuma
-3/4 de tassa de rent de cervesa desamargada
-1 cullerada de suc de llima
-1 culleradeta de mostassa groga

Barregem bé el brou i la farina. Calfem un casset a foc mig-baix. Posem l'oli i l'all i saltegem 2' (o menys, compte que l'all no es creme), sense parar de remenar. Afegim el timonet, la sal i el pebre i cuinem 15''. Aboquem el brou, la cúrcuma i el rent i augmentem un poc el foc. En tres minuts hauria de bullir, en eixe moment pugem un poc més el foc. Quan el líquid espese, remenem i cuinem 2' més. A continuació afegim el llimó i la mostassa. La barreja ha de ser com formatge cremós. Tastem per comprovar la sal, apaguem el foc i tapem el recipient per mantenir-lo calent.