BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dissabte, 24 de juliol de 2010

VEGANOMICON 12

Lentil salad pàg 84 (4 persones)
4 tasses de brou vegetal
timonet
2 fulles de llorer
2 dents d'all triturades
1/2 cullereta d'estragó
1/4 cullereta de sal
1 tassa de llentilles
1 ceba xicoteta, tallada molt fineta
1 tomàquet xicotet, sense llavors i tallat en quadrats
2 rabes, tallats
1 carlota xicoteta rallada
pebre negre

Salsa
2-4 cull. oli d'oliva
1 cull. vinagre balsàmic
1 cull. mostassa de Dijon
1 cull. suc de llimó
1 dent d'all triturada


Posem a bullir el brou, el timonet, el llorer, l'all, l'estragó i la sal, afegim les llentilles, tapem (posem la tapadora inclinada perquè puga eixir el vapor). Cuinem 20' o 25'. Les llentilles han de quedar bones per a menjar però sense separar-se de la pell.
Mentres les llentilles es cuinen, barregem els ingredients de la salsa en un bol.
Escorrem les llentilles i les deixem gelar 15', llevem el llorer. Afegim les llentilles, el tomàquet, els rabes i la ceba al bol amb la salsa. Ho barregem bé. Salpebrem , tapem i deixem reposar una hora.