BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dijous, 1 de juliol de 2010

VEGANOMICON 6

Una recepta de lasanya del veganomicon, molt bona, però molt laboriosa.
Lasagne marinara with spinach pàg 196

Un plat de lasanya ja fet i preparat per menjar-se'l





Marinara sauce pàg 205. Està feta amb tomàquet triturat, oli, alls, timonet, orenga, sal i pebre negre.


Cashew Ricotta pàg.206, amb anacards crus, suc de llima, oli, all, tofu, alfàbega seca i sal.



Ametlla mòlta (es posa damunt de la lasanya)



Aquesta és la lasanya abans de posar-la al forn. S'han d'anar fent capes, primer marinara, plaques de lasanya, ricotta, espinacs al vapor i salsa. Fem les capes fins que ens acabem els ingredients (hem de fer molta salsa marinara) i per acabar posem marinara per a cobrir-ho tot i l'ametlla mòlta i al forn 40' aprox.