BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

divendres, 4 de març de 2011

VEGANOMICON 33

Nova recepta del Veganomicon i nova entrada per al Mes sin carne

Creamy tomato soup pàg 148
Ingredients 8 persones
2 cullerades d'oli
1 ceba tallada menuda
3 dents d'all picades
1/2 cullerada de postres de romer sec
1/2 cullerada de postres d'orenga
1/2 cullerada de postres de timonet
1 cullerada de postres de sal
pebre negre
3 creïlles mitjanes pelades i tallades en quadrats
1 tassa de tomàquets secs
6 tasses d'aigua o brou vegetal
1 pot de tomàquet (jo el vaig posar natural, el vaig triturar amb la batedora)
suc de mitja llima

Saltegem la ceba fins que estiga transparent, 5 o 7'. Afegim l'all, les herbes, la sal i el pebre. Saltegem 1' més.
Afegim les creïlles i el tomàquet sec. Aboquem l'aigua o e brou. Tapem, quan bullga baixem el foc i cuinem 20'i  parem el foc.
Afegim els tomàquets, ho batem. Afegim la llima i tastem per ajustar la sal.


3 comentaris:

Zaraida ha dit...

mm quina pinta! esto un dubte que són les creïlles? merci!!

BabyJane ha dit...

Les creïlles són patates

Zaraida ha dit...

moltes gràcies! la faré quina pinta!!!