BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 1 de març de 2011

Sopa de verdures i coco

Aquesta recepta és la primera entrada que faig per al Mes sin Carne, que durarà tot el mes de març, entreu a la pàgina de Gastronomiavegana i informeu-vos de les activitats que s'hi realitzen.


Ingredients (2 persones)
1 porro
1 tros xicotet de pimentó verd
2 alls tendres
3 xampinyons
1/2 pot de llet de coco
1 tassa de brou vegetal
sal
curri



Tallem totes les verdures ben menudes. En un cassó sofregim el porro i els alls un parell de minuts, afegim el pimentó i els xampinyons 5' més o menys, afegim el brou i la llet de coco. Barregem bé, afegim un poc de sal i curri al gust. Tapem i cuinem fins que les verdures estiguen tendres, Tastem, rectifiquem el curri i la sal i servim



2 comentaris:

Erinna ha dit...

Quina bona pinta! és una recepta impressionant! crec que t'ho copiaré ;)

BabyJane ha dit...

És molt senzilla de fer costa poca feina.
A mi m'encanta la llet de coco, lo dóna un toc tan bo a tot