BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimecres, 16 de març del 2011

Mi libro de cocina vegana




Avui us parlaré del llibre de Rocio Buzo: Mi libro de cocina vegana editat per Oceano/Ambar. És el primer llibre de cuina vegana que vaig comprar i dels pocs que hi ha editats en castellà (la gran majoria de llibres de cuina que tinc estan en anglés, en el tema de veganisme no ens podem comparar amb els Estats Units).
És un llibre recomanable especialment  per a la gent que s'inicia en la cuina vegana, les receptes són en general senzilles i una cosa molt important, els ingredients estan a l'abast de qualsevol. Pel que fa als ingredients el que no m'agrada és que utilitza més la margarina que l'oli per als pastissos, però sempre es pot substituir o utilitzar margarina no hidrogenada i sense abusar-ne.
Hi ha receptes de tot tipus, amanides, pastissos, sopes, pasta... A més, a la primera part del llibre Rocio Buzo ens explica com va decidir fer-se vegana, què és el veganisme, quins productes són d'origen animal i alguna cosa més. També hi ha unes quantes fotos dels plats, que el menjar entra molt per la vista.

Si esteu interessats en el llibre supose que a qualsevol llibreria el podeu trobar o bé demanar o també a la pàgina de Defensanimal el venen. Si busqueu a google el llibre trobareu pàgines on fer-li una ullada, encara que a mi m'agrada més tenir els llibres en paper que a l'ordinador, però sempre està bé poder veure'l abans.