BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dissabte, 12 de febrer de 2011

Pastís de carlota amb buttercream de formatge

Ahir vaig fer un pastís/coca de carlota (m'encanten) per esmorzar. La recepta està en aquesta pàgina:
http://www.grouprecipes.com/44964/best-vegan-carrot-cake.html
l'únic que no vaig posar foren les panses , i potser li posaré un poc més de canyella per a la pròxima que faça. Tenia també ganes de fer cobertura i aquest matí he fet la que diu a la recepta, el resultat: tot al fem, era sucre pur. Així que n'he fet una amb els mateixos ingredients, però canviant les quantitats (bé, essència de vainilla no he posat)
Més o menys la recepta de la cobertura quedaria així:
5 cullerades de formatge vegà (tofutti)
4 cullerades de margarina
2 cullerades de sucre glas

Primer he batut la margarina i el formatge una bona estona, fins que es quedés una crema, he utilitzat les varetes, les que són per a muntar clares i tot això. Després he afegit sucre, he continuat batent, i quan ha agafat la textura d'una crema fina ho he posat a la màniga i he decorat el pastís.


Molt bo, tant el pastís, que feia molt de gust a carlota, la textura és més be densa, humida, perquè té poca farina i molta carlota, i la cobertura li quedava molt bé.
Quan faça magdalenes de mírtils li posaré eixe buttercream, crec que li anirà molt bé.