BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dissabte, 19 de febrer de 2011

Magdalenes amb mirtils


Ingredients: (20 magdalenes)
1 tassa i mitja de farina de rebosteria
1 tassa i mitja de farina d'espelta
15 gr de rent de rebosteria
1 tassa i mitja de llet vegetal (aquesta vegada vaig posar llet d'atmetlla)
1 tassa de sucre integral
1 tassa d'oli de gira-sol
mirtils

Encenem el forn a 180º

En un bol tamisem la farina i el rent, ho barregem bé, afegim el sucre, l'oli i la llet sempre remenant-ho. Afegim els mirtils i ho barregem. Aboquem la massa en els motlles de magdalenes. Posem en el forn i cuinem 25' aproximadament (punxem amb un furgadents, si ix net ja tenim les magdalenes)
Ho deixem refredar damunt d'una reixeta
Nota: Compte que no es cremen, cada forn funciona d'una forma, el meu no és molt potent, així que potser heu d'ajustar la temperatura.