BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dissabte, 12 de febrer de 2011

Lasanya amb tofu i cols de brussel·les

Ingredients:
75 gr de tofu
1 pimentó roig mitjà
6 alls tendres
2 porros
6 plaques de lasanya
1 tassa de cols de brussel·les
orenga
sal
pebre negre
nou moscada
oli
tomata triturada de pot (si triturem tomates a casa millor, jo no en tenia avui)
ametlla mòlta


Llevem les fulles exteriors de les cols i la part dura. Les bullim 15'. Reservem.
Deixem les plaques de lasanya a remulla el temps que indique el paquet.
Sofregim els alls, el porro i el pimentó tallats a trossets fins que estiguen tendres. Afegim el tofu i les cols tallades i sofregim un parell de minuts més, afegim orenga, pebre negre i sal.
Triturem bé la tomata, i el sofregim amb oli, orenga, pebre negre, nou moscada i sal durant 5'.
En un motlle per a lasanya posem: una capa de tomata, plaques de pasta, la verdura, més plaques, més verdura... acabem amb una capa de plaques i aboquem la resta de salsa de tomata per damunt.
Hem de vigilar que cobrisca bé tota la lasanya perquè no es resseque.
Ho posem al forn a 200º el temps necessari perquè es cuinen les plaques (a mi m'indicava 10' en el paquet). Ho empolvorem amb ametlla molta i ho deixem un parell de minuts al forn.