BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimecres, 7 de setembre de 2011

Cap de setmana de cupcakes

El cap de setmana passat el vaig dedicar a fer un munt de cupcakes, el de vainilla i xocolata ja els havia fet abans, són del llibre Vegan cupcakes take over the world. Us pose l'enllaç de la recepta.

Cupcake de xocolata amb frosting de vainilla:
http://lafinestravegana.blogspot.com/2011/01/your-basic-chocolate-cupcake.html
En comptes de posar 3/4 de sucre, com posa a la recepta vaig posar 2/4
Frosting de vainilla:
Margarina vegetal
Sucre glas
llet de soja
extracte de vainilla

Els ingredients els vaig posar a ull, és important no posar massa vainilla perquè no lligarà bé

Primer posem al got de la batedora la margarina i la batem fins que quede cremosa i suau afegim sucre glas i batem un parell de minuts. Afegim llet i vainilla. Batem fins tenir una barreja cremosa i els gust que més ens agrade.


Cupcake de vainilla i xocolata amb cobertura de xocolata:

http://lafinestravegana.blogspot.com/2011/01/golden-vainilla-cupcakes.html

En aquest cas vaig afegir gotes de xocolata a la barreja, la quantitat de sucre també és de 2/4

Cobertura de xocolata:
100 gr. de xocolata
1 cullerada de margarina
3 o 4 cullerades de llet de soja

Desfem tots els ingredients en un cassó i ja ho tenim llest per posar damunt dels cupcakes





Cupcake i frosting de taronja i ametla:

1 tassa de llet de soja
1 cullerada postres de vinagre de poma
1 i 2/4 tassa de farina
3/4 cullerada postres rent per rebosteria
1/2 cullerada postres bicarbonat
3/4 cullerada postres de sal
1/3 tassa oli de gira-sol
2/4 tassa de sucre
12 culleradetes d'ametla molta
el suc de mitja taronja
la ratlladura de 1/2  taronja
Calfem el forn a 160º. Barregem la llet, el vinagre i ho deixem reposant un parell de minuts.

Afegim la llet, el sucre, la taronja i l'oli. En un altre bol tamisem la farina i afegim la resta d'ingredients. Ho barregem bé i afegim la barreja humida a  aquest bol.
Omplim els motlles de magdalenes (2/3 de la seua capacitat) i ho posem al forn 20-22 '.

Frosting de taronja i ametla:
Com que ho vaig fer a ull no sé les quantitats, s'ha d'anar tastant fins que aconseguim una textura suau i el sabor que més ens agrade.

Margarina vegetal
Sucre glas
ametla molta
suc de taronja

Primer posem al got de la batedora la margarina i la batem fins que quede cremosa i suau afegim sucre glas i batem un parell de minuts. Afegim ametla i taronja. Batem fins tenir una barreja cremosa i els gust que més ens agrade.




1 comentari:

Zaraida ha dit...

ohhh quina pintassa! puc olorarles desde Barcelona!! ;)