BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 11 de gener de 2011

Golden Vainilla Cupcakes

Aquesta recepta es del llibre: Vegan cupcakes take over de world de Isa Chandra



Es molt senzilla de fer. Amb aquestes quantitats ens dóna per a 12 mini-magdalenes
Ingredients
1 tassa de llet de soja
1 cullerada postres de vinagre de poma
1 i 1/4 tassa de farina
2 cullerades de "maizena"
3/4 cullerada postres rent per rebosteria
1/2 cullerada postres bicarbonat
3/4 cullerada postres sal
1/3 tassa oli de gira-sol
3/4 tassa de sucre
2  cullerades postres d'extracte de vainilla
1/4 cullerada postres d'extracte d'ametlla, caramel o més extracte de vainilla (jo vaig posar aquest últim)

Calfem el forn a 160º. Barregem la llet, el vinagre i ho deixem reposant un parell de minuts.
Barregem en un bol la llet amb el vinagre, l'oli, el sucre i la vainilla. Tamisem la farina i afegim la resta d'ingredients. Ho barregem tot bé.
Omplim els motlles de magdalenes (2/3 de la seua capacitat) i ho posem al forn 20-22 '. Una vegada estiga ho deixem gelar.

Per a aquesta recepta vaig intentar fer una cobertura de nabius i tofu (la recepta estava al llibre també) però es va quedar massa líquida (encara que de gust estava bé). Ho tornaré a intentar un altre dia, perquè m'agradaria fer alguna cosa per a damunt dels cupcakes però que no fos amb margarina i sucre. El que he fet amb la cobertura ha sigut partir les magdalenes per la meitat i untar la barreja de nabius.


2 comentaris:

haibara ha dit...

Tenen una pintassa increïble x3 i semblen fàcils de fer ^-^
Gràcies per la recepta, la intentaré!
Acabo de descubrir el teu blog i m'encanta, molt maco i amb unes receptes que fan molt bona pinta ^o^

Erinna ha dit...

No es poden publicar aquestes receptes al gener! Com vols que càpiga dins dels pantalons?
Quina bona pinta! ^^