BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 18 de gener de 2011

Quiche de llombarda

Aquesta recepta va ser improvisada amb menjar que tenia per casa, ja que havia d'utilitzar una llombarda que anava a la caixa de verdura ecològica.
La fotografia no ha eixit bé, però la quiche estava bona, a l'endemà vaig tornar a menjar-ne i estava més bona encara.

Ingredients: (5-6 persones)
1 col llombarda
1 paquet xicotet de nata de soja
un grapat d'ametlles un poc partides (jo les partia amb la mà)
3 carlotes
3 cebes
3 cullerades de rent de cervesa desamargada
llima
sal
pebre negre
nou moscada
romer
1 base de pasta fullada

Calfem en una cassola gran un poc d'oli, afegim les cebes tallades en mitges llunes, baixem el foc, afegim la llombarda i les carlotes tallades, també unes gotes de llima, romer, nou moscada, pebre negre i sal. Remenem bé, afegim un dit d'aigua i deixem coure. Quan estiga tendra la col aboquem la nata de soja, el rent i les ametlles, ho barregem bé i després d'un parell de minuts parem el foc.
En un motlle posem la pasta fullada (la que jo tenia s'havia de descongelar 30' abans), i aboquem la barreja damunt la pasta fullada. Cuinem 15' al forn a 180º (segons la massa que utilitzem ho deixarem més o menys estona). Ho traiem del foc i  ja està llest per servir.

2 comentaris:

Erinna ha dit...

¡Quin amb la improvisació! I a què dius delicatessen?

BabyJane ha dit...

La veritat és que la lombarda m'agrada però no sé mai que cuinar amb ella. Aquest plat el tornaré a repetir quan torne a vindre a la caixa eco.