BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 4 de gener de 2011

CSC#1: Croquetes de carlota

Molt bé, doncs ací va la meua recepta per al bloc Cocinamos sin crueldad. El tema d'aquest més són les carlotes.

Croquetes de carlota  12 croquetes
Ingredients
2 carlotes de bon tamany picades
250 gr de tofu desfet amb les mans
8 nous un poc picades
farina (segons la humitat de la barreja en posarem més o menys)
2 cullerades de curri
julivert
sal
pebre negre
nou moscada
1 cullerada de farina de cigrons

Farina de cigrons per a arrebossar

Preparació: barregem tots els ingredients excepte la farina de cigrons en un bol. En un got barregem la cullerada de farina amb un poc d'aigua fins que agafe la consistència semblant a l'ou batut i ho afegim a la barreja.
Ho barregem tot bé i fem la forma de les croquetes.
En un plat posem una barreja d'aigua i farina de cigrons per arrebossar les croquetes, aproximadament 2 cullerades de farina de cigrons i la mateixa quantitat d'aigua (si ens queda massa espesa la barreja afegim més aigua)
Arrebossem les croquetes.
Posem oli a calfar, i fregim les croquetes.




3 comentaris:

Lucia ha dit...

Hola BabyJane! "carlotes" son pastanagues? ho deduesc perquè es la recepta pel CSC, però no ho havia sentit mai! no sabia que es deien així a València!
Una cosa més que he après a més de sa recepta!

Zaraida ha dit...

Quina pinta més bona!! no sabía que pastanagues es deien carlotes!! ;) felicitats

BabyJane ha dit...

Sí, les carlotes són les pastanagues. A la zona de Valencià es diuen així.