BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

diumenge, 31 d’octubre de 2010

VEGANOMICON 28, 29, 30

Alguns plats de pasta del Veganomicon que he fet:

Spinach -Noodle Kugel  (pàg. 151)
Ingredients: (8 persones)
3 tasses de "rombi pasta" o làmines de lasanya trencades (és pasta en forma de rombe, jo vaig utilitzar macarrons)
0.31 kg. d'espinacs
1 i 1/4 tassa de "matzo meal" o pa ratllat
1 tassa de ceba picada
350 gr. de tofu
1 tassa de brou vegetal
2 cull. soperes d'oli
1/4 tassa d'anet picat
2 cull. soperes de suc de llima
3/4 cull. postres de sal
1/2 cull. postres de pebre negre molt

Bullim la pasta. Precalfem el forn. Mentrestant, si els nostres espinacs són congelats els escorrem en un colador. Triturem junts els tofu, l'oli i el brou. Afegim aquesta barreja a un bol on hem posat el pa ratllat. Afegim els espinacs i la pasta quan estiga preparada al nbol. Ho barregem tot bé.
Untem un poc d'oli en un motlle per al forn i col·loquem la barreja. Ho cuinem al forn 30'. ho traiem i ho deixem reposar 5' o 10'.


Brooklyn Deli Macaroni Salad   pàg. 91


Pasta Della California   pàg. 192