BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimecres, 13 d’octubre de 2010

VEGANOMICON 21, 22

Avui, per als adictes a la xocolata com jo, dues receptes:

Chocolate-Chocolate Chip-walnut cookies  pág. 236 
Per a 36 galetes
2 tasses de farina
2/3 tassa de cacau sense sucre en pols
1 cullerada de postre de bicarbonat
1/2 cull. de postre de sal
2/3 tassa d'oli de girasol
1 1/2 tassa de sucre
4 cull. postre de llavors de lli mòltes
1/2 tassa de llet de soja
2 cull postre d'extracte de vainilla
1/2 cull postre d'extracte d'atmetlla (com que no en trobe en cap botiga vaig posar un poc d'atmetlla en pols)
3/4 tassa de xips de xocolata
3/4 tassa de nous picades

Engeguem el forn a 180º
En un bol barregem la farina, el cacau, el bicarbonat i la sal.
En un altre bol barregem l'oli i el sucre. Afegim el lli, la llet de soja, la vainilla i  ho remenem bé.
Aboquem els ingredients humits als secs, a poc a poc, i anem barrejant-ho (amb les mans millor). Afegim els xips de xocolata i les nous, barregem de nou.
En paper de forn agafem boletes de massa i fem la forma de galeta. Posem al forn 10'. Les deixem reposar 5' i les posem en una reixeta de metall perquè es gelen del tot (aquest últim pas no és imprescindible).




Chocolate Chip Brownie Waffles   pàg. 74
Per a aquesta recepta és necessària una gofrera (moltes gràcies Blanca per donar-me la teua)

16 gofres

2 tasses de farina
2/3 tassa de cacau en pols sense sucre
1 cull. sopera de rent en pols (per a postres)
1/3 cull. postres de bicarbonat per a cuina
1/2 cull. postres canella en pols
1/2 cull postres sal
1  3/4 tassa de llet de soja
1/4 tassa d'aigua
1/2 tassa de iogur de soja (si pot ser de vainilla)
1/3 tassa d'oli de girasol
2/3 tassa de sucre
1 1/2 cull. postre d'extracte de vainilla
1 tassa de xip de xocolata
2/3 tassa de nous picades


Calfem el gofrera segons les instruccions del fabricant.
Barregem la farina, el cacau, el rent, el bicarbonat, la canella i la sal en un bol. Fem un forat en el centre. En un altre bol barregem la llet, l'aigua, el iogur, l'oli, el sucre i la vainilla. Els aboquem al forat
que em fet en els ingredients secs. Amb un batedor de varetes ho barregem  i aboquem els xips i les nous, removem un poc més.
Quan la gofrera estiga preparada, untem amb oli o margarina les parets per evitar que s'hi apegue la massa. I anem fent els gofres segons les instruccions de la nostra gofrera.