Aquesta vegada us pose una mateixa recepta per a dos plats, es tracta d'unes mandonguilles, molt senzilles de fer i bones, a més es poden congelar i tenir-ne algunes ja preparades.
Spaguetti and Beanballs (pàg. 188)
Beanball Sub (pàg. 99)
BEANBALLS (12-15 boles)
Ingredients
3 tasses de fesols ja cuits
2 cull. soperes de salsa de soja
2 cull. soperes de tomàquet concentrat
2 cull. soperes d'oli d'oliva
2 dents d'all triturats o tallats molt fins
1/4 cull. postre de ratlladura de llima
1/2 tassa de pa ratllat
1/4 tassa de glúten
1/2 cull. postre orenga
1/4 cull. postre timonet
En un bol, triturem bé els fesols. Afegim la resta d'ingredients i ho barregem bé (podem ajudar-nos amb les mans). Formem boles (millor no fer-les grans).
En un recipient per al forn posem les beanballs i enfornem 15' a 180º. Podem abocar salsa marinara amb tomàquet triturat, oli, alls, timonet, orenga, sal i pebre negre i deixem al forn 5' més.
Spaguetti and Beanballs (pàg. 188)
Beanball Sub (pàg. 99)
BEANBALLS (12-15 boles)
Ingredients
3 tasses de fesols ja cuits
2 cull. soperes de salsa de soja
2 cull. soperes de tomàquet concentrat
2 cull. soperes d'oli d'oliva
2 dents d'all triturats o tallats molt fins
1/4 cull. postre de ratlladura de llima
1/2 tassa de pa ratllat
1/4 tassa de glúten
1/2 cull. postre orenga
1/4 cull. postre timonet
En un bol, triturem bé els fesols. Afegim la resta d'ingredients i ho barregem bé (podem ajudar-nos amb les mans). Formem boles (millor no fer-les grans).
En un recipient per al forn posem les beanballs i enfornem 15' a 180º. Podem abocar salsa marinara amb tomàquet triturat, oli, alls, timonet, orenga, sal i pebre negre i deixem al forn 5' més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada