BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 14 de desembre del 2010

VEGANOMICON 31

Després de més d'un mes sense escriure, us deixe la recepta d'una amanida, més apropiada per a l'estiu que per a desembre.
Quinoa salad with black beans and mango   pàg 84
(4-6 persones)
1 mango pelat i tallat en trossets
1 pimentó roig tallat xicotet
1 tassa de cebes tendres picades
1 tassa de coriandre picat
2 cull de vinagre de vi roig
2 cull d'oli de llavors de raïm
1/4 culleta sal
2 tasses de quinoa
2 tasses de fesols negres (ja cuits)
fulles d'encisam

Preparació
Combineu el mango, pimentó, cebes i coriandre en un bol. Afegiu el vinagre, l'oli i la sal. Barregeu-ho bé. Afegiu la quinoa i torneu a barrejar i després poseu els fesols. Podeu servir ja o deixar-ho reposar. Per a servir, poseu sobre les fulles d'encisam.

Nota: Jo sempre pose menys vinagre en les receptes, no m'agrada tan fort, però és el meu gust.