BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimecres, 29 de desembre del 2010

Pizza amb "rich tofu creme Cheez"

Avui hem preparat una pizza amb verdura i una de les receptes de formatge vegà del llibre The Ultimate Uncheese Cookbook, en un dels primers posts del bloc vaig parlar d'aquest llibre, és un libre de formatges vegans, de moment he fet poques receptes, però totes m'han sorprés.

Ingredients (per a una pizza)
base de pizza
2 branques de bróquil
1/2 carabassí
1/2 pimentó verd italià
1/2 ceba

El formatge:  Rich Tofu Creme Cheeze (1 i 2/3  tassa)
1/3 tassa de mantega d'anacards (jo he triturat anacards crus al robot de cuina fins que s'ha fet una pasta)
2 cullerades soperes de suc de llima
2 cull postres de "sirope de arce" (pot ser també d'agave)
1 i 1/2 tassa de tofu trossejat
1 cull postres sal
nou moscada

Preparació del formatge: Batem tots els ingredients en un robot de cuina fins que estiga cremós, deixem refredar abans de servir. Dura fins a 7 dies a la nevera.


Una vegada tenim el formatge preparat, l'únic que hem de fer és: untar el formatge a la base (jo l'he untat tota) i possem la resta de verdura per damunt. Posem la pizza al forn fins que la verdura estiga feta.


Aquest formatge està boníssim, de nit l'hem possat amb pa i hamburguesa i també quedava bé, és molt ràpid i sencill de fer. Per a fer entrepans amb enciam, tomàquet i germinats pense que quedaria molt bé.