Aquest plat és una adaptació amb els ingredients que tenia per casa de la recepta: Black bean and corn salad with cilantro dressing del llibre: 1000 vegan recipes
Ingredients (4 persones)
1 pot de fesols
2 cogombres
2 tasses de dacsa
germinats
1 pimentó roig
adob:
1/4 tassa d'oli
2 dents d'all
1/4 tassa de coriandre fresc
1 culleradeta de cúrcuma
1/2 culleradeta de sal
2 cullerades d'aigua
1 cullerada de suc de llima
pebre negre
Tallem els cogombres i el pimentó i ho barregem en un bol amb els fesols, la dacsa i els germinats.
Posem tots els ingredients de l'adob en un robot de cuina i ho triturem bé. Ho afegim a l'amanida. Més ràpid i senzill impossible.
2 comentaris:
Hola!
Lo del maíz germinado me ha encanto.
Una ensalada bien rica.
Un saludito
En realidad los germinados eran de alfalfa, el maíz es normal y corriente.
Publica un comentari a l'entrada