BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dijous, 11 d’agost de 2011

Amanida de fesols amb adob de coriandre

Aquest plat és una adaptació amb els ingredients que tenia per casa de la recepta: Black bean and corn salad with cilantro dressing del llibre: 1000 vegan recipes

Ingredients (4 persones)
1 pot de fesols
2 cogombres
2 tasses de dacsa
germinats
1 pimentó roig

adob:
1/4 tassa d'oli
2 dents d'all
1/4 tassa de coriandre fresc
1 culleradeta de cúrcuma
1/2 culleradeta de sal
2 cullerades d'aigua
1 cullerada de suc de llima
pebre negre

Tallem els cogombres i el pimentó  i ho barregem en un bol amb els fesols, la dacsa i els germinats.
Posem tots els ingredients de l'adob en un robot de cuina i ho triturem bé. Ho afegim a l'amanida. Més ràpid i senzill impossible.


2 comentaris:

Mijú ha dit...

Hola!
Lo del maíz germinado me ha encanto.
Una ensalada bien rica.
Un saludito

BabyJane ha dit...

En realidad los germinados eran de alfalfa, el maíz es normal y corriente.