BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

divendres, 6 de maig de 2011

Polenta amb pimentons

Ingredients (2 persones)

100 gr de polenta sense coure
600 ml d'aigua
1 ceba petita tallada en cubs
1 dent d'all premsat
1 cullerada de postres de tomàquet concentrat
timonet
sal
pebre negre

1/4 de pimentó roig
1/2 pimentó verd
1 tomàquet
3 tomàquets secs
75 gr de tempeh
oli
sal
germinats
1/4 de carabassí



Preparem la polenta segons les instruccions del paquet. En una paella sofregim l'all i la ceba. Ho aboquem a la polenta ja preparada, afegim sal, timonet, el tomàquet concentrat i pebre, ho remenem i tastem per rectificar algun ingredient. Posem en un motle i reservem.
Tallem la resta d'ingredients en cubs. Calfem oli en una paella i sofregim els pimentons i el carabassí. Quan estiguen un poc tendres afegim els tomàquets secs i el tempeh, sofregim 3' més aproximadament, afegim el tomàquet i ho cuinem un parell de minuts. Afegim sal.
Desemmotlem la polenta i servim amb les verdures i un grapat de germinats.