BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dissabte, 29 de maig de 2010

Fa unes setmanes vaig fer el "plan de desintoxicación de 14 días" de la web crudiveganos amb magnífics resultats: no sols vaig perdre pes sinó també em sentia més animada, menys pesada i amb molta més energia. Bé, doncs vaig decidir canviar la meua alimentació; millorar-la en realitat. Augmentar el nombre de crus, reduir notablement la ingesta de dolços i farines, etc.
Ho estava portant bé les primeres setmanes però de nou torne a la meua antiga alimentació, amb adicció a la xocolata, menjant farines (ja siga en forma de galetes, pa, etc.) i no vull, perquè em trobe més pesada, pitjor en general.

És curiós, com ens afecta l'alimentació, com ens crea una dependència, com l'utilitzem per evadir-nos o tapar altres carències. Algunes persones, com jo, mengem sense tenir molta gana i encara que sabem que no ens sentarà ho fem, mengem per avorriment, en comptes de fer alguna cosa productiva, mengem. A l'altre extrem hi ha gent que no menja, una altra forma d'evadir-se, de tapar problemes que van més enllà del menjar, el pes, etc.
Però perquè el menjar té eixe poder? Quin tipus de substàncies alliberà en el nostre cos que ens fa sentir millor?
De totes formes, no em desanime, vull tornar a agafar els bons hàbits d'alimentació i sentir-me amb més energia.