CIGRONS AMB CARABASSA
Els cigrons m'encanten, són una font important de proteïnes i a més un aliment barat i molt usual a les nostres cuines.
Ací deixe una recepta dels que vaig fer l'altre dia amb verdures que tenia per casa, estaven ben bons.
2 persones
-cigrons
-un tros de carabassa (no molt gran)
-1 carlota
-1/2 nap
-1 api
-julivert
-1 creïlla
-1 dent d'all
-una pastilla de brou vegetal ecològica
-sal i oli
Tallar la verdura a trossos xicotets i sofregir uns minuts a l'olla amb un poc d'oli, afegir els cigrons i posar aigua tapant tots els ingredients (però no molta més). Posar el foc al mínim i tapar l'olla. Quan l'aigua vullga afegir el brou, remenar i deixar fins que els cigros estiguen al nostre gust.
Cal vigilar l'aigua, perquè no en falte mai.
Els meus cigrons tardaren 2 hores més o menys.
Una vegada estan els podem posar atmetlla picada per damunt
1 comentari:
tenen bona pinta els cigrons.. i el tema del tupper em va agradar!
a mi em toca dinar cada dia en tupper i no està de més saber receptes noves!
:)
Publica un comentari a l'entrada