Amb aquesta recepta participe al HEMC d'aquest mes. La pizza va eixir un poc quadrada perquè cabera al meu fornet, però estava bona.
Ingredients 4 persones
Massa:
Fem una massa de pizza, jo la vaig fer un poc a ull, però qualsevol recepta de massa valdria, afegim a la massa mentre la preparem olives negres tallades petites i romer
1/2 tassa de pesto
1 tomàquet
4 xampinyons
orenga
150 gr de tofu
1 ceba gran
Sofregim els xampinyons i la ceba i ho reservem
Estenem la massa, li donem forma, posem el pesto per damunt, els tomàquets en làmines, el sofregit, el tofu esmicat amb les mans i l'orenga. Ho posem al forn fins que la massa estiga preparada.
Amb el meu forn vaig tardar 45', però crec que no va molt bé.
Ingredients 4 persones
Massa:
Fem una massa de pizza, jo la vaig fer un poc a ull, però qualsevol recepta de massa valdria, afegim a la massa mentre la preparem olives negres tallades petites i romer
1/2 tassa de pesto
1 tomàquet
4 xampinyons
orenga
150 gr de tofu
1 ceba gran
Sofregim els xampinyons i la ceba i ho reservem
Estenem la massa, li donem forma, posem el pesto per damunt, els tomàquets en làmines, el sofregit, el tofu esmicat amb les mans i l'orenga. Ho posem al forn fins que la massa estiga preparada.
Amb el meu forn vaig tardar 45', però crec que no va molt bé.
2 comentaris:
Buenísima, anoche la preparé para cenar y ¡¡¡encantó!!!. A la mía le eché un poco de picante.
Es que la pizza con pesto está buenísima!!!!
Publica un comentari a l'entrada