Una recepta boníssima que ja he fet més d'una vegada. Senzilla i recomanable.
Sweet potato-pear tzimmes with pecans and raisins pàg 156
Ingredients 6 persones
1/2 quilo de moniatos, pelats i tallats en trossos
3 peres, sense llavors i tallades del mateix tamany que el moniato
1 cullerada d'oli
2 cullerades de mirin o vi dolç per cuinar (jo no en vaig posar)
1 cullerada de "sirope de arce"
1/2 cullerada de postres de canyella mòlta
1/4 cullerada de postres de sal
3/4 de tassa de nous del pecan (podem utilitzar també nous normals, a mi m'agraden més)
3/4 de tassa de panses
Encenem el forn a 180º, en una safata per a forn posem el moniato i les peres, posem per damunt l'oli i el vi, ho barregem bé. Afegim la resta d'ingredients (excepte les panses) Cobrim amb paper de plata cuinem 30'. Traiem del forn, afegim les panses, barregem amb cura. Fornegem 30' més, sense tapar.
Sweet potato-pear tzimmes with pecans and raisins pàg 156
Ingredients 6 persones
1/2 quilo de moniatos, pelats i tallats en trossos
3 peres, sense llavors i tallades del mateix tamany que el moniato
1 cullerada d'oli
2 cullerades de mirin o vi dolç per cuinar (jo no en vaig posar)
1 cullerada de "sirope de arce"
1/2 cullerada de postres de canyella mòlta
1/4 cullerada de postres de sal
3/4 de tassa de nous del pecan (podem utilitzar també nous normals, a mi m'agraden més)
3/4 de tassa de panses
Encenem el forn a 180º, en una safata per a forn posem el moniato i les peres, posem per damunt l'oli i el vi, ho barregem bé. Afegim la resta d'ingredients (excepte les panses) Cobrim amb paper de plata cuinem 30'. Traiem del forn, afegim les panses, barregem amb cura. Fornegem 30' més, sense tapar.
La foto està bastant borrosa i no fa molt bona pinta el plat, però bé, fixeu-vos en el vinil, que Milemarker és un bon grup
2 comentaris:
ostres, es una pena que no sigui gaire fanàtica dels moniatos...
veig que li estàs treien molt de profit a veganomicon! m'encanta!
sí, la meua intenció és fer totes les receptes.
Pots provar de fer-ho també amb creïlles, a veure com va.
Publica un comentari a l'entrada