BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

diumenge, 27 de març del 2011

1000 vegan recipes

Fa dos dies vaig rebre una comanda d'Amazon, tres llibres de cuina i alguns estris de cuina.

El llibre que vull ressenyar avui és un d'aquests, 1000 vegan recipes de Robin Robertson, a simple vista no crida l'atenció, no té cap foto, ni tan sols la portada en té. Però mil receptes ja fa que et planteges com serà el llibre, les ressenyes que vaig llegir eren bones, així que vaig decidir demanar-lo i... crec que he fet bé. Són més de 600 pàgines i té receptes de tot tipus: pasta, sopes, postres, desdejunis i brunchs... una quantitat enorme de receptes. Fent una primera ullada els ingredients no semblen difícils de trobar (sempre hi ha alguna cosa més complicada, però en les postres, que és on més ingredients estranys sol haver-hi, no hi ha molts, potser abusen un poc de la margarina, però bé.)
La gent que tinga llibres en anglés de receptes veganes sabrà més o menys com van, si no en teniu cap us recomanaria aquest o el Veganomicon, perquè tenen de tot.
Una altra cosa que m'ha agradat del llibre és la introducció, parla un poc de nutrició, dels principis de l'alimentació vegana, explica un poc com cuinar algunes llegums, cereals (quantitat d'aigua i temps de cocció.
Abans de cada apartat del llibre fa una petita introducció i al final hi ha, entre d'altres coses, un índex de receptes ràpides, un apèndix amb equivalències d'unitats de mesura, etc.