En l'anterior post vaig ressenyar el llibre: 1000 vegan recipes, i diumenge vaig provar a fer la primera recepta del llibre. Una recepta senzilla però bona amb alguna petita variació.
Ingredients
1 tassa de polenta
3 tasses de brou
2 cullerada d'oli
pebre negre
sal
1 ceba mitjana picada
3 dents d'all tallat ben petit
10 xampinyons picats
3 tasses de salsa marinara
1/2 culleradeta de "hojilla de pimentón"
1/2 culleradeta orenga
1/2 culleradeta de pebrella
La salsa marinara la preparem amb:
1 cullerada d'oli
3 dents d'all picat
sucre (un pessic)
4 tomàquets triturats
1 culleradeta d'alfàbega seca
1/2 culleradeta d'orenga
1/2 culleradeta de sal
1/4 culleradeta de pebre negre
2 fulles de llorer
Per a fer la marinara en una paella calfem l'oli, afegim l'all, saltegem 30'' i afegim la resta d'ingredients i ho cuinem 15' a foc lent. Abans de servir llevem les fulles de llorer.
Primer preparem el brou i aboquem la polenta, sense deixar de remenar, baixem el foc i ho cuinem 15' (al paquet ens indicarà el temps adequat). Parem el foc, afegim 1 cullerada d'oli, sal i pebre i remenem. Reservem
En una paella calfem l'oli, afegim la ceba i cuinem tapada 5' fins que estiga tendra. Afegim l'all i els xampinyons, cuinem 3' sense tapa.
Afegim la marinara, la "hojilla", l'orenga i la pebrella. Baixem el foc i cuinem 10'.
Posem la polenta en un plat (encara calenta) i servim la salsa per damunt.
Ingredients
1 tassa de polenta
3 tasses de brou
2 cullerada d'oli
pebre negre
sal
1 ceba mitjana picada
3 dents d'all tallat ben petit
10 xampinyons picats
3 tasses de salsa marinara
1/2 culleradeta de "hojilla de pimentón"
1/2 culleradeta orenga
1/2 culleradeta de pebrella
La salsa marinara la preparem amb:
1 cullerada d'oli
3 dents d'all picat
sucre (un pessic)
4 tomàquets triturats
1 culleradeta d'alfàbega seca
1/2 culleradeta d'orenga
1/2 culleradeta de sal
1/4 culleradeta de pebre negre
2 fulles de llorer
Per a fer la marinara en una paella calfem l'oli, afegim l'all, saltegem 30'' i afegim la resta d'ingredients i ho cuinem 15' a foc lent. Abans de servir llevem les fulles de llorer.
Primer preparem el brou i aboquem la polenta, sense deixar de remenar, baixem el foc i ho cuinem 15' (al paquet ens indicarà el temps adequat). Parem el foc, afegim 1 cullerada d'oli, sal i pebre i remenem. Reservem
En una paella calfem l'oli, afegim la ceba i cuinem tapada 5' fins que estiga tendra. Afegim l'all i els xampinyons, cuinem 3' sense tapa.
Afegim la marinara, la "hojilla", l'orenga i la pebrella. Baixem el foc i cuinem 10'.
Posem la polenta en un plat (encara calenta) i servim la salsa per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada