BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

divendres, 11 de març del 2011

VEGANOMICON 35

BBQ Black-eyed pea-collard rolls  (pàg 175)




Ingredients (12 rotllos)
12 fulles de col (jo vaig utilitzar fulles de bleda)
1 cullerada d'oli
0.25 kg de xampinyons, tallats en làmines
4 tasses de col picada
1 1/2 tassa de fesols negres cuinats
3 tasses de Backyard BBQ Sauce


Bullim les fulles de col en un cassó durant 6' amb tapa. Ho deixem en un colador perquè es refrede.
Saltegem el xampinyons 5', afegim la col picada i cuinem de 7' a 10'. Afegim els fesols, aboquem la BBQ sauce i cuinem 5' més, si queda massa líquid ho deixem un poc més.
Deixem que es refrede abans de fer els rotllos. Posem en un plat una fulla de col, aboquem 2 cullerades de la barreja i enrotllem.
Podem servir-ho amb més salsa barbacoa .


Us deixe la recepta de la salsa:
Backyard BBQ Sauce (4 tasses)
Ingredients:
1 cullerada d'oli
1 ceba mitjana, picada ben menuda
4 dents d'all picat
1/4 cullerada de postres de sal
1 cullerada de postres de "pimentón hojilla"
1 pot de tomàquet (el que està tallat a trossos grans)
1/3 tassa melassa
1/3 tassa vinagre blanc
2 cullerades de sucre
1 cullerada de mostassa
2 cullerades de postres de fum líquid

Saltegem les cebes 7' aproximadament, afegim l'all i saltegem 1' més. Afegim la resta d'ingredients excepte la mostassa i el fum líquid. Cuinem de 30' a 1 hora, sense tapa i remenant ocasionalment. Si la salsa esguita baixem el foc. Afegim la mostassa i el fum, cuinem 5' més. Es pot batre si volem.