Ingredients: (8 persones)
Per a la base:
1 tassa i 1/4 de farina d'espelta integral
1/4 cullerada de postres de sal
1/2 tassa de margarina vegetal
3 cullerades d'aigua
En un bol barregem la farina i la sal, afegim la margarina i ho barregem bé, incorporem l'aigua. Barregem durant un parell de minuts, tapem el bol amb film de cuina i deixem reposar la massa a la nevera durant 30'.
Quan està llesta la massa l'estirem bé i la posem en un motlle.
Per al puré de carabassa
1 kilo de carabassa
1 cullerada de "sirope de arce"
1/2 tassa d'atmetlla mòlta
160 gr de tofu
canyella
nou moscada
Fem al vapor la carabassa fins que estiga tendra (50' aproximadament) Posem tots els ingredients en un robot de cuina i tastem per rectificar algun. Aboquem la barreja en el motlle on ja hem posat la massa i posem al forn ja calent a 180º durant 35' (quan la massa estiga cuita)
Deixem reposar.
Al dia següent el pastís està més bo
Nota: És important que la carabassa siga dolça, la que jo tenia estava molt bona, així que pràcticament no necessitava endolçar-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada