BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dijous, 24 de març del 2011

HEMC#52 Pizza d'olives negres i romaní amb pesto

Amb aquesta recepta participe al HEMC d'aquest mes. La pizza va eixir un poc quadrada perquè cabera al meu fornet, però estava bona.

Ingredients  4 persones
Massa:
Fem una massa de pizza, jo la vaig fer un poc a ull, però qualsevol recepta de massa valdria, afegim a la massa mentre la preparem olives negres tallades petites i romer

1/2 tassa de pesto
1 tomàquet
4 xampinyons
orenga
150 gr de tofu
1 ceba gran

Sofregim els xampinyons i la ceba i ho reservem
Estenem la massa, li donem forma, posem el pesto per damunt, els tomàquets en làmines, el sofregit, el tofu esmicat amb les mans i l'orenga. Ho posem al forn fins que la massa estiga preparada.
Amb el meu forn vaig tardar 45', però crec que no va molt bé.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenísima, anoche la preparé para cenar y ¡¡¡encantó!!!. A la mía le eché un poco de picante.

BabyJane ha dit...

Es que la pizza con pesto está buenísima!!!!