BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

diumenge, 20 de març del 2011

CSC#3 Tapa d'albergínia i paté de pimentó roig


Amb aquesta recepta participe al CSC#3 del mes de març, el tema proposat són les tapes.

Tapa d'albergínia i paté de pimentó roig

Ingredients:
1 albergínia

Per al paté de pimentó:
1 pimentó roig
10 nous
100 gr de tofu
1 cullerada d'agar-agar en pols
sal
1 cullerada de anet en pols

nous per decorar

Preparem el paté, barregem i triturem tots els ingredients excepte l'agar. Tastem, en un cassó aboquem la barreja, encenem el foc, afegim 1 cullerada d'agar i remenem 3 ' més o menys. Ho posem en una tassa i ho deixem refredar.
Si fem el paté unes hores abans de servir la tapa és millor, així reposarà més i el sabor és més bo.

Per a preparar la tapa tallem l'albergínia en tires fines i la passem per la planxa. En un plat posem una tira d'albergínia, una culleradeta de paté damunt i una nou damunt per decorar.

1 comentari:

Erinna ha dit...

¡Me encanta la presentación! Lo voy a probar :)