Aquest mes és el primer en què participe en el Circulo Whole Kitchen, i la proposta per fer eren els Financies, un tipus de dolç francés, mai no n'havia escoltat parlar, però feien molt bona pinta. Ací està la meua versió veganitzada
1/2 paquet nata atmetlla
1 culleradeta bicarbonat
100 gr de xocolata negra
100 gr d'atmetlles mòltes
100 gr de margarina
50 gr de farina tamisada
l'equivalent a tres ous de no-egg (són 3 culleradetes de no-egg i 6 cullerades d'aigua, tot barrejat)
125 gr de sucre de llustre
sal
Encenem el forn a 180º
Desfem la xocolata amb la margarina al bany maria i reservem.
Barregem el sucre, la farina, el bicarbonat, les atmetlles i un pessic de sal. Afegim la xocolata en aquesta barreja, a continuació afegim la barreja del no-egg. Ho remenem tot bé i posem la nata, quan estiga tot barrejat preparem els motles i aboquem la barreja.
Ho coem entre 10 o 15', segons el forn (fem la prova del furgadents).
I quan es refrede un poc, desemmotlem
1/2 paquet nata atmetlla
1 culleradeta bicarbonat
100 gr de xocolata negra
100 gr d'atmetlles mòltes
100 gr de margarina
50 gr de farina tamisada
l'equivalent a tres ous de no-egg (són 3 culleradetes de no-egg i 6 cullerades d'aigua, tot barrejat)
125 gr de sucre de llustre
sal
Encenem el forn a 180º
Desfem la xocolata amb la margarina al bany maria i reservem.
Barregem el sucre, la farina, el bicarbonat, les atmetlles i un pessic de sal. Afegim la xocolata en aquesta barreja, a continuació afegim la barreja del no-egg. Ho remenem tot bé i posem la nata, quan estiga tot barrejat preparem els motles i aboquem la barreja.
Ho coem entre 10 o 15', segons el forn (fem la prova del furgadents).
I quan es refrede un poc, desemmotlem
Nota: He de fer la prova de posar un poc més de farina, quedaran una mica més consistents, però de sabor estaven boníssims
6 comentaris:
Nyam, nyam!! haurem d'investigar això del no-egg!
La llàstima és que no vaig aconseguir la textura, ja ho provaré més avant amb més farina, però de gust molt bo.
El no-egg lo l'utilitze massa, però va bé i a més dura moltíssim
No he utilizado nunca el sustitutivo de huevo, es solo para el sabor o también sirve como espesante?
Yo creo que es más por la textura, para pasteles y arecidos, yo es que lo utilizo poco (el sabor creo que no se parece)
bonessss!! jo este mes no m'he atrevit amb els finacers! peròooo a tu tan quedat estupendos moltes felicitats!! probaré la recepta ;)
Yo el no-egg lo compré en el corte inglés, también he visto en algún herbolario.
Publica un comentari a l'entrada