Ja ha començat la nova "edició" de Cocinamos sin crueldad, aquest més li toca a Sika de New Vegan Goddes, el tema proposat és San Valentí, i ha d'aparèixer alguna cosa roja.
Jo mai he celebrat San Valentí, no m'agrada, la veritat, però no em podia perdre l'esdeveniment (a més la setmana passada em vaig comprar uns motlles en forma de cor que serien perfectes). Així que tot siga pel veganisme.
Aquesta és la meua primera proposta:
Cheesecake de San Valentí 4-6 persones
Ingredients:
Per a la base de galetes:
galetes sense lactis
3 cullerades grans de margarina
Per a la mousse:
1 tassa d'anacards crus sense sal
2 cullerades de postres de "sirope de arce"
3/4 de tassa de llet de soja
tofu
1-2 cullerada de postres de llima
10 dl d'aigua
2 cullerades d'agar en pols
mirtils i gerds
Per a adornar:
xarop de maduixa
gerds
Primer fem la base del pastís: triturem les galetes, desfem la margarina i ho barregem bé, ho posem en la base d'un motlle, prement-ho bé. Ho reservem a la nevera.
Per a la mousse: barregem en un robot de cuina o batedora els anacards, el "sirope", la llima, el tofu i la llet de soja, fins que quede una textura cremosa. Hem d'anar tastant i rectificant els ingredients fins que en agrade el sabor. Reservem
En un cassó escalfem l'aigua i aboquem les 2 cullerades d'agar, durant 3-4 minuts no deixem de remenar fins que es dissolga l'agar. Apaguem el foc i afegim a la crema anterior, Barregem bé.
Jo vaig partir la barreja en dues parts, en una vaig posar mirtils i a l'altra gerds, com que tenia distints motlles vaig fer pastissos distints
Aboquem la mousse als motlles i ho guardem a la nevera, fins que es refrede (els meus motlles eren xicotets, així que amb menys d'una hora tenia suficient)
Desemmotllem i adornem amb xarop de maduixa i gerds
7 comentaris:
Sembla que ens em llegit el pensament!! si és que aquest tipus cakes són boníssims, ràpids i "resultones". Ja m'he apuntat la teva recepta que té molt bona pinta.
Sí, hahaha, he entrat a veure la teua recepta, molt bona pinta, he de probar-la també.
¡¡¡Oooooooooooh!!! ¡pero qué cucada! ¡me encanta! (soy vellocinodeoro, jejeje)
Gracias, y la foto ha salido muy blanca que al natural estaban mejor. Pero es que los moldes eran chulísimos
Ostres!!! quina pintassa!! felicitats ;)
Se ve riquísimo! Felicitaciones y suerte con el concurso!
Gracias Ara, bueno en realidad el CSC no es un concurso, se trata de poner recetas vegetas que sigan la temàtica del mes, pero no hay ningún premio ni nada.
Si tienes blog y no has participado, anímate!!!!
Publica un comentari a l'entrada