Aquesta recepta va ser improvisada amb menjar que tenia per casa, ja que havia d'utilitzar una llombarda que anava a la caixa de verdura ecològica.
La fotografia no ha eixit bé, però la quiche estava bona, a l'endemà vaig tornar a menjar-ne i estava més bona encara.
Ingredients: (5-6 persones)
1 col llombarda
1 paquet xicotet de nata de soja
un grapat d'ametlles un poc partides (jo les partia amb la mà)
3 carlotes
3 cebes
3 cullerades de rent de cervesa desamargada
llima
sal
pebre negre
nou moscada
romer
1 base de pasta fullada
Calfem en una cassola gran un poc d'oli, afegim les cebes tallades en mitges llunes, baixem el foc, afegim la llombarda i les carlotes tallades, també unes gotes de llima, romer, nou moscada, pebre negre i sal. Remenem bé, afegim un dit d'aigua i deixem coure. Quan estiga tendra la col aboquem la nata de soja, el rent i les ametlles, ho barregem bé i després d'un parell de minuts parem el foc.
En un motlle posem la pasta fullada (la que jo tenia s'havia de descongelar 30' abans), i aboquem la barreja damunt la pasta fullada. Cuinem 15' al forn a 180º (segons la massa que utilitzem ho deixarem més o menys estona). Ho traiem del foc i ja està llest per servir.
La fotografia no ha eixit bé, però la quiche estava bona, a l'endemà vaig tornar a menjar-ne i estava més bona encara.
Ingredients: (5-6 persones)
1 col llombarda
1 paquet xicotet de nata de soja
un grapat d'ametlles un poc partides (jo les partia amb la mà)
3 carlotes
3 cebes
3 cullerades de rent de cervesa desamargada
llima
sal
pebre negre
nou moscada
romer
1 base de pasta fullada
Calfem en una cassola gran un poc d'oli, afegim les cebes tallades en mitges llunes, baixem el foc, afegim la llombarda i les carlotes tallades, també unes gotes de llima, romer, nou moscada, pebre negre i sal. Remenem bé, afegim un dit d'aigua i deixem coure. Quan estiga tendra la col aboquem la nata de soja, el rent i les ametlles, ho barregem bé i després d'un parell de minuts parem el foc.
En un motlle posem la pasta fullada (la que jo tenia s'havia de descongelar 30' abans), i aboquem la barreja damunt la pasta fullada. Cuinem 15' al forn a 180º (segons la massa que utilitzem ho deixarem més o menys estona). Ho traiem del foc i ja està llest per servir.
2 comentaris:
¡Quin amb la improvisació! I a què dius delicatessen?
La veritat és que la lombarda m'agrada però no sé mai que cuinar amb ella. Aquest plat el tornaré a repetir quan torne a vindre a la caixa eco.
Publica un comentari a l'entrada