Aquest cap de setmana vaig tornar a fer magdalenes, i vaig convidar les meues amigues a berenar.
Vaig tornar a fer les magdalenes de vainilla, amb el topping de xocolate, i per a les magdalenes de xocolate vaig fer una nova recepta de cobertura, també del llibre Vegan cupcakes take over the world.
Us eixe la recepta i la foto:
Ingredients:
1/4 tassa llet d'arròs
2 cullerades de "maizena" o arrow-root
un poc de sal
3/4 tassa llet de coco
1 tassa de sucre integral
1 1/2 tassa de coco ratllat sense sucre
1/2 tassa de nous picades
1 cullerada de postres d'extracte de vainilla
Barrejar en un bol la llet d'arròs, el arrow-root i la sal. Barrejar en una cassola la llet de coco i el sucre, sense parar de remenar. Baixem el foc i remenem 5' més. Aboquem la mescla del bol, sense parar de remenar, després de 6-7'. Ho traiem del foc (la textura ha de ser suau i cremosa), afegim la resta d'ingredients i els barregem. Ho deixem refredar a temperatura ambient abans de servir.
Vaig tornar a fer les magdalenes de vainilla, amb el topping de xocolate, i per a les magdalenes de xocolate vaig fer una nova recepta de cobertura, també del llibre Vegan cupcakes take over the world.
Us eixe la recepta i la foto:
Ingredients:
1/4 tassa llet d'arròs
2 cullerades de "maizena" o arrow-root
un poc de sal
3/4 tassa llet de coco
1 tassa de sucre integral
1 1/2 tassa de coco ratllat sense sucre
1/2 tassa de nous picades
1 cullerada de postres d'extracte de vainilla
Barrejar en un bol la llet d'arròs, el arrow-root i la sal. Barrejar en una cassola la llet de coco i el sucre, sense parar de remenar. Baixem el foc i remenem 5' més. Aboquem la mescla del bol, sense parar de remenar, després de 6-7'. Ho traiem del foc (la textura ha de ser suau i cremosa), afegim la resta d'ingredients i els barregem. Ho deixem refredar a temperatura ambient abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada