BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimecres, 14 de juliol del 2010

VEGANOMICON 9

Amb el seitan que vaig fer del veganomicon he fet algún plat d'aquest llibre:
Seitan piccata with olives and green beans (p. 174)
És un plat senzill de fer. Els ingredients són una bola de seitán, 1/3 tassa de farina (no en vaig posar), oli, 1 tassa d'escalunyes tallades, 4 dents d'all triturats, 1/3 tassa de vi (vaig utilitzar brou), 2 tasses de brou, sal, pebre negre, timonet, 1/4 tassa de tàperes, 1/2 tassa d'olives negres, 2-3 cull. suc de llima, 3 cull. julivert picat i 250 gr. de pésols

Calfem una paella. Tallem el seitan en peces llargues i primes i les passem per la farina. Posem oli a la paella i quan estiga calent posem el seitan (2' aproximadament, cada part). Posem el seitan en un plat i tapem amb alumini perquè estiga calent.
Saltegem les escalunyes i l'all, 5' més o menys, afegim el vi i el portem a ebullició, aboquem el brou, el pebre negre, el timonet. Esperem que torne a bullir i deixem que es reduisca a la meitat (aprox. de 7' a 10') Afegim les tàperes, les olives, ho cuinem 3'. Per acabar afegim el julivert i la llima i apaguem el foc.

Per a fer les bajoques és fàcil, les posem en aigua bullint 2' i les retirem.

Servim en un costat les bajoques i el seitan amb la salsa en un altre costat.