SNAZZYSPACE.COM
BLOGGER TEMPLATES
AND
TWITTER BACKGROUNDS
LA FINESTRA VEGANA
Cuina lliure de patiment
dilluns, 31 de maig del 2010
BATUT VERD 2
INGREDIENTS (al gust)
kiwis
fulles d'espinacs al gust
aigua
Posar tot al robot de cuina o batedora i barrejar bé.
Nota: Renteu bé els espinacs per llevar la terra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Traductor
About Me
BabyJane
Visualitza el meu perfil complet
Blog Archive
►
2014
(2)
►
d’octubre
(2)
►
2012
(4)
►
de novembre
(1)
►
de juny
(1)
►
d’abril
(1)
►
de març
(1)
►
2011
(56)
►
de desembre
(1)
►
de setembre
(2)
►
d’agost
(2)
►
de juliol
(2)
►
de maig
(2)
►
d’abril
(5)
►
de març
(20)
►
de febrer
(11)
►
de gener
(11)
▼
2010
(44)
►
de desembre
(3)
►
d’octubre
(4)
►
de setembre
(2)
►
d’agost
(3)
►
de juliol
(11)
►
de juny
(13)
▼
de maig
(5)
BATUT VERD 2
JULIE & JULIA
BATUT VERD
Fa unes setmanes vaig fer el "plan de desintoxicac...
CRUDIVEGANISME
►
d’abril
(1)
►
de febrer
(2)
►
2009
(3)
►
d’agost
(3)
Followers
Enllaços
artificialzine
Born in the net
Cocinamos sin crueldad
Defensanimal
Dimensión vegana
erinna en la cocina
lateuaradiohxc
mivegablog
Newvegangoddes
Vegano y orgulloso
Amb la tecnologia de
Blogger
.
Labels
altres
(13)
begudes
(3)
entrants
(3)
entrepà
(8)
esmorzar
(5)
galetes
(5)
Llibres
(6)
magdalenes
(5)
pa
(1)
postres
(13)
primer plat
(35)
s
(1)
segons plats
(19)
sobrasada
(1)
sopes
(3)
untar
(1)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada