Des de fa uns mesos he descobert el crudiveganisme, abans m'imaginava sols amanides, fruita, etc. Aliments molt bons però em resultava avorrit. Però a Biocultura València un món nou es va obrir davant meu. A la zona del menjar estava el stand de Raw Food. Eixe dia vaig tastar un pastís de garrofa que estava boníssim, mai hagués imaginat eixa textura, i la base... molt millor que la base de margarina i galetes i per descomptat molt més sana. A l'endemà vaig tornar a Biocultura i vaig dinar també un plat de Raw food, no recorde bé com es deia, el plat tenia distintes classes de germinats, uns patés boníssims i un pa crudivegà que em va fascinar.
Jo ja coneixia la pàgina d'Ana Moreno, però no havia fet mai cap recepta crudivora d'ella, em vaig atrevir amb el brownie i algún plat més. Després es va juntar una mala època, tant física com anímica i vaig decidir fer la Desintoxicació de 14 dies d'Anna Moreno, i em va anar fantàstic, més energia, vaig perde pes, i vaig aprendre nous plats.
Cada cop estic més interessada en aquest tipus d'alimentació, si bé no seguir-la al cent per cent sí que vull introduir molts més plats crus (i més ara que ve l'estiu) a la meua alimentació. De moment he decidit començar el dia amb un batut verd, i anar introduint altres plats.
Ja aniré contant els progresos que hi faig.
B.S.O: Edith Piaf
Jo ja coneixia la pàgina d'Ana Moreno, però no havia fet mai cap recepta crudivora d'ella, em vaig atrevir amb el brownie i algún plat més. Després es va juntar una mala època, tant física com anímica i vaig decidir fer la Desintoxicació de 14 dies d'Anna Moreno, i em va anar fantàstic, més energia, vaig perde pes, i vaig aprendre nous plats.
Cada cop estic més interessada en aquest tipus d'alimentació, si bé no seguir-la al cent per cent sí que vull introduir molts més plats crus (i més ara que ve l'estiu) a la meua alimentació. De moment he decidit començar el dia amb un batut verd, i anar introduint altres plats.
Ja aniré contant els progresos que hi faig.
B.S.O: Edith Piaf
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada