Aquesta és la segona recepta que faig per al Cocinamos sin crueldad.
Ingredients: (per a 10 cassoletes)
10 mini-cassoletes
100 gr de nous de macadàmia crues
1 cullerada de rent de cervesa desamargada
3 cullerades d'aigua
2 cullerades de llet de soja
1 cullerada d'alfàbega seca
4 tomates seques
Hidratem les tomates seques
Triturem en el robot de cuina les nous, el rent, l'aigua i la llet. Quan tot està ben barrejat ho passem a un bol. Afegim l'alfàbega i ho barregem.
Agafem 3 tomates i les tallem en trossets menuts i ho barregem. Omplim les cassoletes i tallem l'altra tomata en 10 tires i adornem les cassoletes.
Ingredients: (per a 10 cassoletes)
10 mini-cassoletes
100 gr de nous de macadàmia crues
1 cullerada de rent de cervesa desamargada
3 cullerades d'aigua
2 cullerades de llet de soja
1 cullerada d'alfàbega seca
4 tomates seques
Hidratem les tomates seques
Triturem en el robot de cuina les nous, el rent, l'aigua i la llet. Quan tot està ben barrejat ho passem a un bol. Afegim l'alfàbega i ho barregem.
Agafem 3 tomates i les tallem en trossets menuts i ho barregem. Omplim les cassoletes i tallem l'altra tomata en 10 tires i adornem les cassoletes.
3 comentaris:
Penses que val la pena que compri el rent de cerveza desamargada? és que jo només tinc de la normal...
¡Menuda recetaza para aperitivear BabyJane! :)
No, si en tens de l'altre no cal. El desamargat crec que té un gust més de formatge, però no és imprescindible. Jo abans tenia el normal i l'usava per a les receptes en comptes del desamargat
Ostres!!! se ma cau la baba!! quina pinta!!! marramiau
Publica un comentari a l'entrada