BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

dimarts, 1 de febrer del 2011

Veganomicon 32

Snobby Joes (pàg. 98)

Ingredients 4-6 entrepans
1 tassa de llentilles sense cuinar
4 tasses d'aigua
1 cullerada d'oli d'oliva
1 ceba mitjana, tallada xicoteta
1 pimentó verd, tallat menut
2 dents d'all, tallats molt menuts
3 cullerades de pebroter en pols
2 cullerades de postres d'orenga
1 cullerada de postres de sal
1 pot de salsa de tomata
1/4 tassa de tomata concentrada
2-3 cullerades de "sirope de arce"
1 cullerada de mostassa
pa per a hamburguesa

En una cassola menuda cuinem les llentilles, tapades. Quan bulla baixem el foc i cuinem 20'. Apaguem el foc i ho deixem reposar.
En una paella saltegem la ceba i el pimentó 7'. Afegim l'all i després d'un minut apaguem el foc.
A la cassola barregem les llentilles, el pebroter, l'orenga i la sal. Afegim la salsa de tomata i el concentrat de tomata. Cuinem 10'. Afegim el "sirope" i la mostassa.
Apaguem el foc i ho deixem reposar 10'.
Ho posem entre el pa i BON PROFIT

1 comentari:

Vellocinodeoro ha dit...

¡qué buena pinta! me gusta mucho...