Ingredients:
1 tassa de farina integral d'espelta
1/2 tassa de flocs d'avena
4 cullerades de postres de sucre
1/2 culleradeta de bicarbonat de cuina
6 cullerades de llet vegetal
6 cullerades d'oli de gira-sol
avellanes partides
gotes de xocolate negra
Barregem totes els ingredients, excepte les gotes de xocolate en un bol, després afegim les gotes. Damunt de paper de forn fem la forma de les galetes i ho posem al forn 25' a 180º, ho deixem refredar i ja està.
A la foto podreu veure que tinguérem un convidat especial:
1 tassa de farina integral d'espelta
1/2 tassa de flocs d'avena
4 cullerades de postres de sucre
1/2 culleradeta de bicarbonat de cuina
6 cullerades de llet vegetal
6 cullerades d'oli de gira-sol
avellanes partides
gotes de xocolate negra
Barregem totes els ingredients, excepte les gotes de xocolate en un bol, després afegim les gotes. Damunt de paper de forn fem la forma de les galetes i ho posem al forn 25' a 180º, ho deixem refredar i ja està.
A la foto podreu veure que tinguérem un convidat especial:
2 comentaris:
¡M'encanta! Sóc fan de les galetes ¡Tinc un munt de coses de Barrio Sésamo! Me has enamorado por san Valentín ;)
PD: Y las cookies tienen que estar de muerte :)
AJAJAJAJAJA mas matau amb la foto del monstre de les galetes!! brutal!!
Publica un comentari a l'entrada