dijous, 11 d’agost del 2011

Amanida de fesols amb adob de coriandre

Aquest plat és una adaptació amb els ingredients que tenia per casa de la recepta: Black bean and corn salad with cilantro dressing del llibre: 1000 vegan recipes

Ingredients (4 persones)
1 pot de fesols
2 cogombres
2 tasses de dacsa
germinats
1 pimentó roig

adob:
1/4 tassa d'oli
2 dents d'all
1/4 tassa de coriandre fresc
1 culleradeta de cúrcuma
1/2 culleradeta de sal
2 cullerades d'aigua
1 cullerada de suc de llima
pebre negre

Tallem els cogombres i el pimentó  i ho barregem en un bol amb els fesols, la dacsa i els germinats.
Posem tots els ingredients de l'adob en un robot de cuina i ho triturem bé. Ho afegim a l'amanida. Més ràpid i senzill impossible.


2 comentaris:

  1. Hola!
    Lo del maíz germinado me ha encanto.
    Una ensalada bien rica.
    Un saludito

    ResponElimina
  2. En realidad los germinados eran de alfalfa, el maíz es normal y corriente.

    ResponElimina