Del llibre The Ultimate Uncheese Cookbook de Jo Stepaniak (us recomane aquest llibre) he tret la recepta que vaig fer ahir. Es tracta d'un no-formatge per untar molt ràpid de fer.
Ingredients
2 tasses de fesols blancs cuits
2 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de pasta d'umeboshi
1 cullerada de postres de alfàbega seca
1 cullerada de postres de marduix, com que no en tenia vaig usar pebrella
1/2 cullerada de postres de timonet sec
1/2 cullerada de postres d'all picat
1/4 cullerada de postres de pebre negre
1/8 cullerada de postres de romaní sec
Triturem tots els ingredients junts i posem en la nevera com a mínim un parell d'hores (millor tota la nit)
Ara no tinc foto, intentaré penjar-ne alguna.
Ingredients
2 tasses de fesols blancs cuits
2 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de pasta d'umeboshi
1 cullerada de postres de alfàbega seca
1 cullerada de postres de marduix, com que no en tenia vaig usar pebrella
1/2 cullerada de postres de timonet sec
1/2 cullerada de postres d'all picat
1/4 cullerada de postres de pebre negre
1/8 cullerada de postres de romaní sec
Triturem tots els ingredients junts i posem en la nevera com a mínim un parell d'hores (millor tota la nit)
Ara no tinc foto, intentaré penjar-ne alguna.